Συσκευή παραφίνης μανικιούρ πεντικιούρ - www.creativegroup.gr

DIGITAL PARAFFIN SPA

43502
Σε Απόθεμα
Σύνδεση

Κάντε εγγραφή για αγορές online ή
καλέστε μας στο 210 66 68 440

Στα Αγαπημένα

Περιγραφή

Συσκευή παραφίνης, κατάλληλη για χέρια και πόδια, με ηλεκτρονική ένδειξη θερμοκρασίας και προγραμματισμό λειτουργίας. Είναι ελαφριά και διαθέτει έναν ψηφιακά ελεγχόμενο θερμοστάτη, ώστε να εξασφαλίζεται η ακριβής και σταθερή θερμοκρασία της παραφίνης.

Η συσκευή περιέχει 4kg παραφίνης Peach.

Χαρακτηριστικά

BRAND:
CLEAN & EASY
Τύπος εφαρμογής:
Θεραπεία παραφίνης

FAQ

Ποια είναι τα οφέλη της θεραπείας με παραφίνη;

Η παραφίνη δημιουργεί ένα ευεργετικό φράγμα θερμότητας για το δέρμα, χαλαρώνει και επιτρέπει τη μέγιστη διείσδυση της υγρασίας κατά τη διάρκεια του τελικού μασάζ.

Κάθε πότε πρέπει να καθαρίζω την συσκευή παραφίνης;

Η συσκευή παραφίνης σας θα πρέπει να καθαρίζεται μετά από κάθε 25 θεραπείες παραφίνης, ή όταν δείτε πως η παραφίνη δεν είναι πλέον καθαρή και έχουν συσσωρευτεί «κατακάθια» στο κάτω μέρος της συσκευής. Η παλιά παραφίνη ποτέ δεν πρέπει να ξαναχρησιμοποιείται.

Η θεραπεία παραφίνης ενδείκνυται για όλες τις πελάτισσες;

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να χρησιμοποιείτε τη συσκευή αν ο πελάτης σας έχει διαταραχή στην κυκλοφορία του αίματος ή οποιονδήποτε ερεθισμό στο δέρμα, εξάνθημα, κόψιμο, κάψιμο ή κρεατοελιές. Το ίδιο ισχύει για σοβαρές περιπτώσεις διαβήτη.

Τί πρέπει να προσέχω όταν χρησιμοποιώ τη συσκευή παραφίνης;

1) ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να θερμαίνετε την παραφίνη σε φούρνο ή φούρνο μικροκυμμάτων. 2) ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να τοποθετείτε χρησιμοποιημένη παραφίνη μέσα στη συσκευή. 3) ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να θερμαίνετε άλλα κεριά, λοσιόν, νερό ή υγρά μέσα στη συσκευή. 4) ΜΗΝ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΤΕ τη σκληρή παραφίνη στη συσκευή ή χρησιμοποιήσετε μεταλλικά εργαλεία για να ξύσετε το δοχείο. 5) ΜΗΝ ΒΥΘΙΖΕΤΕ τη συσκευή Paraffin Spa μέσα σε νερό.

Πώς πρέπει να καθαρίζω τη συσκευή παραφίνης μου;

Κλείστε τη συσκευή, αφαιρέστε το καπάκι και βγάλτε την από την πρίζα. Αφήστε την παραφίνη να στερεοποιηθεί. Μόλις η παραφίνη έχει σκληρύνει τελείως, βάλτε την συσκευή στην πρίζα. Ανοίξτε («ΟΝ») για να βάλετε την συσκευή σε κατάσταση «Manual» και να προσαρμόσετε την θερμοκρασία στο «MELT», ώσπου η παραφίνη στις άκρες τριγύρω από την συσκευή να μαλακώσει (γύρω στα 15 λεπτά). Πιέστε προς τα κάτω στην μια άκρη της παραφίνης και θα ανασηκωθεί. Βγάλτε την παραφίνη έξω από το δοχείο και πετάξτε την. Κλείστε την συσκευή («OFF») και βγάλτε την από την πρίζα. Σκουπίστε το εσωτερικό της συσκευής με μια πετσέτα μιας χρήσης, για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα της παραφίνης. Καθαρίστε το εσωτερικό και εξωτερικό της συσκευής με ένα καθαριστικό γενικής χρήσης. Στη συνέχεια στεγνώστε προσεκτικά την συσκευή.