Ανταλλακτικές λυχνίες λάμπας νυχιών CND UV - www.creativegroup.gr

SHELLAC - BRISA UV LAMP BULBS 4pk

Nail Lamp & Replace items, CND
12099
Σε Απόθεμα
Σύνδεση

Κάντε εγγραφή για αγορές online ή
καλέστε μας στο 210 66 68 440

Στα Αγαπημένα

Περιγραφή

Ανταλλακτικές λυχνίες λάμπας νυχιών UV

Πακέτο με 4 λυχνίες υψηλής απόδοσης, για βέλτιστη ισχύ UV ακτίνων όταν πολυμερίζετε το Shellac ή το Brisa UV gel στην CND UV Lamp

Χαρακτηριστικά

BRAND:
CND

PRODUCT FILTERS

UV Gel Categories:
Nail Lamp & Replace items

FAQ

Αγόρασα τη CND UV Lamp, αλλά δεν πολυμερίζει το υλικό. Τι φταίει;

Είναι πιθανό να μην έχετε αφαιρέσει τις προστατευτικές αυτοκόλλητες μεμβράνες ασφαλείας από όλα τα εσωτερικά εξαρτήματα της λάμπας. Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στο video της ιστοσελίδας μας, UV Lamp Setup.

Έχω τη CND Lamp αρκετό καιρό, αλλά τελευταία δεν πολυμερίζει σωστά. Γιατί;

1) Είναι πιθανόν οι λυχνίες να χρειάζονται καθάρισμα. Καθαρίστε τις λυχνίες όταν είναι κρύες, με ένα μαλακό ύφασμα.  2) Άλλη αιτία μπορεί να είναι ότι οι λυχνίες μπορεί να χρειάζονται αντικατάσταση.  3) Επίσης, μπορεί να μην κρατήσατε τους σωστούς χρόνους πολυμερισμού.

Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζω τις λυχνίες στη UV Lamp μου;

Οι λυχνίες της λάμπας UV πρέπει να αντικαθίστανται κάθε 100 ώρες χρήσης - δηλαδή κάθε 4 με 6 μήνες, ανάλογα τη χρήση που κάνετε. Αν δεν αντικαθιστάτε τις λυχνίες της λάμπας σας όταν πρέπει, δεν θα πολυμερίζονται σωστά τα υλικά και οι εφαρμογές θα οδηγούνται σε αποτυχία.

Υπάρχει τρόπος να ελέγχω πόσες ώρες χρήσης απομένουν στις λυχνίες της CND UV Lamp;

Ναι. Αν πατήσετε για λίγα δευτερόλεπτα το κουμπί Reset (R), θα εμφανιστούν στην οθόνη της λάμπας οι ώρες χρήσης που απομένουν στις λυχνίες σας.

Αντικατέστησα τις λυχνίες της CND Lamp, αλλά εξακολουθεί να "σφυρίζει" και να μην λειτουργεί. Γιατί;

Μόλις τοποθετήσετε τις καινούργιες σας λυχνίες, θα χρειαστεί να κάνετε RESET, ώστε να ξαναρυθμιστεί ο χρόνος λειτουργίας των λυχνιών στο 100. Πατήστε το κουμπί Reset (R). Συνεχίστε να το κρατάτε πατημένο ώσπου ο δείκτης να αρχίσει να αναβοσβήνει και μετά να ακούσετε τρία σύντομα "μπιπ". Μόλις ο αριθμός στην οθόνη δείξει 100, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κανονικά την λάμπα σας.

Μήπως η χρήση της CND UV Lamp είναι επιβλαβής για την υγεία μου;

Για να ξεκαθαριστεί η σύγχυση γύρω από αυτό το ζήτημα, σας παραθέτουμε μερικά επιστημονικά δεδομένα σχετικά με τις λάμπες UV: 1) Σύμφωνα με τον Dr. Robert M. Sayre (Ph.D.), ενός από τους δημιουργούς του συστήματος μέτρησης με την κλίμακα SPF: "Οι λάμπες UV είναι πιο ασφαλείς από τη φυσική ηλιακή ακτινοβολία ή από τις λάμπες μαυρίσματος”. 2) "Η λυχνία της λάμπας CND, εκλύει σχεδόν αποκλειστικά (σε ποσοστό πάνω από 99%) ακτίνες UVA-1, δηλαδή το ασφαλέστερο τμήμα του φάσματος της υπεριώδους ακτινοβολίας", δηλώνει ο Dr.Sayre. 3) Η έκθεση στην ακτινοβολία από μια υπηρεσία νυχιών με λάμπα UV κάθε δύο εβδομάδες ισούται με "έξτρα έκθεση για 1-2 λεπτά στο φως του ήλιου κάθε μέρα", αναφέρει ο Doug Schoon, Επιστημονικός Σύμβουλος της CND και συγγραφέας του επιστημονικού έργου Nail Structure & Product Chemistry.  4) Οι λάμπες UV για τα νύχια υπάρχουν στην αγορά εδώ και πάνω από 30 χρόνια, και δεν υπάρχουν αναφορές οι οποίες αποδεδειγμένα να τις συνδέουν με την πρόωρη γήρανση ή με καρκίνο του δέρματος.

Παρόμοια Προιόντα